Εύβοια Φωτιά - Φωτιά Εύβοια: Μαίνεται η μάχη! Αντιπυρική ζώνη περιμετρικά ... / Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema.

Εύβοια Φωτιά - Φωτιά Εύβοια: Μαίνεται η μάχη! Αντιπυρική ζώνη περιμετρικά ... / Η φωτιά καίει δάσος ανάμεσα στο πήλι και το μαντούδι όπως αναφέρει το protothema.. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια.

Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ.

Φωτιά στην Εύβοια - Timed
Φωτιά στην Εύβοια - Timed from www.timed.gr
Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Ολονύκτια ήταν η μάχη των πυροσβεστών για να απομακρύνουν κάθε κίνδυνο αναζωπύρωσης ή δημιουργίας νέων μετώπων στη φωτιά στην εύβοια. Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Σε εξέλιξη είναι φωτιά στην εύβοια. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες.

Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Τα πρώτα λεπτά του πύρινου εφιάλτη! Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Επίσης στην περιοχή υπάρχουν ισχυροί άνεμοι. Φωτιά απείλησε το εργοτάξιο της λαρκο. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Συνεχής ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην εύβοια και την στερεά ελλάδα. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Φωτια ξέσπασε πριν λίγη ώρα στον οικισμό ραπταίοι, στον δήμο καρύστου στην εύβοια. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η.

Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή.

Εύβοια: Φωτιά ξέσπασε στους Ραπταίους [εικόνες & βίντεο ...
Εύβοια: Φωτιά ξέσπασε στους Ραπταίους [εικόνες & βίντεο ... from www.iefimerida.gr
Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η. Νέος συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το μεσημέρι της κυριακής (12.08.2018). Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας.

Ήδη στην περιοχή σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την εύβοια όσο και από γειτονικούς νομούς καθώς κρίνεται ότι η.

Στο σημείο επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, 14 πυροσβέστες με 6. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια. Ψαχνών κατέφθασε στο σημείο, ώστε να περιορίσει την φωτιά και. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το βράδυ, στον δήμο μαντουδίου λίμνης αγίας άννας. Ήδη την τελευταία ώρα οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μια. Το ένα μέτωπο καίει στο μέσα χωριό χρόνια, το άλλο στο μουρτιά και το τρίτο μέτωπο κινείται απειλητικά προς το μοναστήρι του οσίου. Φωτια ευβοια 14 αυγ 2019 | 20:02 φωτιά εύβοια: Η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη ενώ η πυροσβεστική ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής για εκκένωση. Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 3.30 μ.μ. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Τρεις ύποπτοι για τη φωτιά στην εύβοια.

Εύβοια: Φωτιά στην περιοχή Προφήτης Ηλίας
Εύβοια: Φωτιά στην περιοχή Προφήτης Ηλίας from i1.prth.gr
Φωτιά σε δάσος στην εύβοια. Η εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της μεσογείου. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Συγκεκριμένα η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Μαίνεται η φωτιά που καίει από το απόγευμα της τρίτης σε δασική έκταση στην εύβοια. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Μεγάλη η κινητοποίηση του δήμου. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ.

Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή.

Συγκεκριμένα, η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση και κοντά σε σπίτια. Και αυτό γιατί στις 15:23 ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην εύβοια. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη βαρυπόμπη: Σύλλογος εθελοντικών δυνάμεων δασοπροστασίας & διάσωσης. Συναγερμός σήμανε στην εύβοια και συγκεκριμένα στο κοντοδεσπότι, όπου ξέσπασε φωτιά. Μεγάλη φωτιά στην εύβοια απειλεί σπίτια. Η φωτιά καίει δίπλα σε επιχείρηση στα κριεζά και κοντά σε σπίτια. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι αρκετά δύσκολο καθώς. Στην εύβοια θα σκάσει ο τζίτζικας το επόμενο διήμερο, ενώ στη πόλη της χαλκίδας θα φτάσει ακόμη και τους 42 βαθμούς. Δασική έκταση καίει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο ρεούζι στη νότια εύβοια. Να σημειωθεί ότι η φωτιά καίει καλαμιές και είναι μεγάλη όπως αναφέρεται στο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 11 οχήματα με 25 πυροσβέστες. Αλλεπάλληλες οι εστίες που έχουν ξεσπάσει σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μία πολύ σκληρή.

Posting Komentar

0 Komentar